Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент

...
Украинският президент Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент
Коментари Харесай

Зеленски: Има всички основания във Вилнюс Украйна да бъде поканена да се присъедини към НАТО

Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога е уверен, че са налице всички учредения Украйна да получи политическа покана за присъединение към НАТО на срещата на високо ниво във Вилнюс, съобщи националната осведомителна организация на Украйна Укринформ.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10926
В своя обява в " Телеграм " Зеленски означи и че представители на украинските управляващи работят, с цел да подсигуряват, че решенията на срещата на върха ще бъдат в действителност значими.

" НАТО. Вилнюс. Украйна. Налице са всички учредения за отправяне на политическа покана към Украйна да се причисли към алианса. Налице е цялостно съгласие по отношение на гаранциите за сигурност за Украйна през интервала досега на присъединението. Ние работим с екипа, с цел да създадем решенията във Вилнюс в действителност значими ", означи украинският президент.

Срещата на високо ниво на НАТО ще се състои във Вилнюс на 11 и 12 юли.

На всички равнища украинската страна акцентира, че уверенията, че " Украйна ще стане член на алианса ", дадени на срещата на върха на НАТО в Букурещ през 2008 година, не са задоволителни, показва Укринформ. Вместо това Украйна желае съдружниците да ѝ дават гаранции за сигурността и ясна вероятност за прогрес към пълноправно участие в алианса.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР